AVC

Logo AVC

Dagdoop

   

Bij AVC doen we geen typische studentendoop. Onze doop is erop gericht dat al onze schachten met een enthousiast gevoel en heel wat nieuwe vriendschappen terug naar huis kunnen keren. Want vriendinnen maken voor het leven, dat is waar AVC voor staat!

Hoe ziet onze doop er dan uit? We doen een dagdoop met allerlei activiteiten. We beginnen met spelletjes in kleinere groepen om elkaar en het praesidium te leren kennen. Daarna volgt de verkoop, maar geen zorgen: zelf verkocht worden op een podium gebeurt niet! Wel mag je in een groepje koekjes verkopen aan voorbijgangers in de stad. Nadien gaan we allemaal samen naar Fritkot Max, waar we kunnen genieten van lekkere, gratis frietjes. Als laatste activiteit doen we een drill. Je conditie hoeft hier niet op en top voor te zijn, en vuil zal je ook niet worden. Dat zou zonde zijn van je mooie verkleedkleren! Onze doop heeft namelijk elk jaar een ander thema, waar alle schachten zich in verkleden.

Tijdens de doop wordt er gedronken, maar wij doen niet aan binge-drinking. Je mag zelf kiezen tussen witte wijn, rosé, bier en water. Wil je geen alcohol (meer) drinken, dan hoeft dat niet.

Nadat jullie je lintje hebben ontvangen sluiten we de doop af met een geweldige TD in ons clubcafé ’t Vervolg! Daar worden ook de prijzen uitgereikt die je doorheen de dag kan verdienen.